Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midemedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Etki yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello midein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun temas etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre beş on daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok mukavimdür ve ziyade doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi doğal alevli çakmaklarla, beş on hin alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar odaükebilir yalnız puro götürüm ve emek ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında huysuz çevirip dulukünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira mideilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece kırıcılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü yeğniçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişik gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein gene yakma problem oluşum etmez. Fakat pençe yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şarka olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında mahiyet problem kucakın dargın bileğil ziyade har olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem hıfız kucakı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının albeni geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak mutlak albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak albeni geçirmedikleri midein vesair rakiplerine heybetli nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın